0
La cistella està buida

DIVULGACIÓ

PONÈNCIES I DIVULGACIÓ

SENSIBILITZAR I EMOCIONAR

Igual que les abelles, viatjant de flor a flor em pots trobar en camps molt variats…

Compartir coneixement i natura, és una feina que m’omple d’il·lusió, perquè forma part dels valors de la meva cuina i la meva manera de ser. La millor manera d’ensenyar és sens dubte a través de l’emoció i la sensibilització. La biodinàmica aplicada a la cuina, les flors i les herbes salvatges comestibles, la bellesa del paisatge… donar a conèixer l’origen del producte i elevar-lo a l’excel·lència.

Les meves alumnes, assistents a congressos, a jornades, o a fires… Després d’haver escoltat, observat, olor i assaborit la vida vegetal, alguna cosa nova brolla a l’interior de les persones. Jo ho anomeno: la transformació de la mirada al paisatge.

Pots veure a Propers esdeveniments, les ponències i tallers programats. I si desitges una experiència transformadora per al teu equip, amb la teva família o en algun esdeveniment, em pots contactar i busquem el format ideal per seduir amb la natura a qui vulguis.

AUTORA

Escriptora gastronòmica

“Cuina fresca i natural” 2007 (autoedició, receptari del programa que vaig fer per a TVGi "Tots a la Cuina").

- “La millor cuina amb flors plantes i fruits silvestres” 2009 (En espanyol editorial Salsa Books i en català "La millor Cuina amb plantes, flors i fruits silvestres editat per Columna edicions)

- “Cuinar amb flors” 2022 (en espanyol edicions Lectio i en català "Cuinar amb Flors" per Cossetània Edicions)

Vaig començar a escriure amb la missió de deixar escrita la saviesa ancestral que té la gent gran del camp sobre els usos de les plantes a la cuina ia la vida. La major part del que conec avui sobre la nostra flora, em ve d'herència familiar, que he continuat estudiant, ampliant i practicant, amb la voluntat d'estrènyer la relació entre les persones i la natura.

Play Video

CATADORA

FORMACIÓ DE LA DOP PRIEGO COM A EXPERTA EN TAST SENSORIAL D'OLIS D’OLIVA VERGE EXTRA

El contacte diari amb la natura, olorant, provant i cuinant ingredients botànics, crec que és el millor entrenament que una persona pot realitzar per exercir de tastadora, aquest exercici sumat a les tècniques que he après en diferents estudis, em permeten tenir un criteri sensorial especial, on els descriptors d’ingredients i productes sempre van units a la natura.

Participo com a membre de jurat de tast en diferents concursos de vins i ooves, també en organismes certificadors de qualitat, i a l'International Taste Institut de Brussel·les.

És una formació continuada, un aprenentatge etern per tenir sempre els sentits ben afinats.

Participo com a membre de jurat de tast en diferents concursos de vins i aoves, també en organismes certificadors, ia l'Institut de Tast Europeu de Brussel·les.

AMBAIXADORA DE PRODUCTE

CONSULTORA

La meva feina comercial es basa sempre en la confiança amb les persones i la qualitat del producte que elaboren. L'artesania, la proximitat i els valors descrits als objectius de desenvolupament sostenible són prioritaris quan m'encarreguen crear o representar un projecte o marca.

M'encanta ajudar iniciatives que sumin valor al territori.

JURAT

Jurat en esdeveniments, concursos i fires gastronòmiques

Anualment participo com a jurat en diferents esdeveniments i congressos gastronòmics, on grans professionals presenten els seus plats i estils de cuina.

PONENT

Divulgació gastronòmica

Comunicar i dialogar sobre la vida de les flors i la cuina biodinàmica amb tota la seva amplitud de valors.

Quan pujo a un escenari o participo en una taula rodona, intento omplir apassionadament d'energia cada paraula i frase, perquè no només siguin escoltades, sinó perquè siguin sentides, i així transformar i despertar la curiositat cap al món de les plantes i les flors comestibles, des de l’interior de les persones.

PREMSA ESCRITA

Reportatges i fotografies

M'encanten els reportatges de cuina i natura! Treballo colze a colze al costat de grans professionals que aconsegueixen reflectir sobre paper el meu treball diari i és fascinant. També col·laboro amb artesanes i productors que m'encarreguen descripcions literàries per a les seves creacions o com a estilista d'imatge en sessions de fotografia gastronòmica.

PROFESSORA

Ensenyar el que s'ha après

Imparteixo classes teòriques i pràctiques, mitjançant jornades intensives a estudiants i professionals de cuina. A escoles i universitats gastronòmiques.

GASMA (Castelló de la Plana)
CETT (Barcelona)
EH (Figueres)

I a diferents escoles i centres de formació privada no reglada.

SHOWCOOKING

Cuina en directe

Quina millor manera que transmetre la meva passió per la cuina amb plantes i flors que mostrant-ho en directe? M'apassiona cuinar amb públic i fer-vos partícips de la creació d'un plat.

TELEVISIÓ

Aparicions en pantalla

Gràcies a les diferents aparicions i col·laboracions que al llarg de la meva carrera professional he anat realitzant en diversos mitjans audivisuals, avui dia per a molta gent sóc la xef de les flors, pseudònim artístic i alhora tan real. La cuina amb flors no és només un estil de cuina, és una filosofia de vida que m'encanta mostrar i divulgar.

T'interessen alguns d'aquests serveis?

Agroturisme

Assaboreix el paisatge
Veure experiències

Xef Personal

La natura a la teva taula
Veure els menús

Divulgació

Els valors del camp
Veure serveis